Sztárok

Újabb nő vádolja szexuális zaklatással Polanskit

Ismét vizsgálatot indított a Los Angeles-i rendőrség Roman Polanski ellen, miután októberben újabb nő tett bejelentést ellene. A nő azt állítja, a rendező molesztálta őt egy fotózáson, amikor ő még csak 10 éves volt.

Hiába nyilatkozta azt legújabb filmje zürichi bemutatóján a 84 éves Roman Polanski, hogy vége van a liliomtiprási ügyének, utána nem sokkal jelentkezett a negyedik áldozat, most pedig egy újabb bejelentés miatt indított vizsgálatot a Los Angeles-i rendőrség.

A Femen nőjogi szervezet egyik félmeztelenül tüntető aktivistája (hátul j) jelszavakat skandál, amikor Roman Polanski lengyel rendező megérkezik a Based On A True Story című filmjének vetítésére a párizsi Cinématheque Francaise filmintézet épületébe 2017. október 30-án. (MTI/EPA/Yoan Valat)

Marianne Barnard azt állítja, hogy 1975-ben, egy fotózáson molesztálta őt Roman Polanski: rávette, hogy meztelenül, csak egy szőrmekabátban álljon modellt. Barnard azt mondta, hogy a Weinstein-ügy miatt állt ki a nyilvánosság elé, az a többtucatnyi nő bátorította, akik felszólaltak a hollywoodi producer ellen.

Barnard egy online aláírásgyűjtést is indított azért, hogy Polanskit rakják ki a filmakadémiából.

A 84 éves, Oscar-díjas rendező tagadja az ellene felhozott vádakat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top