Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Stroke-tól bénult le Markos György

A humorista sosem járt orvoshoz, meg is lett az eredménye: évekkel ezelőtt stroke-ot és infarktust kapott Markos György.

A népszerű humorista a maga módján mesélt az elmúlt pár évét meghatározó egészségügyi problémákról: egy jó adag viccel körítve. Markos György az Esti Frizbi felvételén vallotta be, sokáig hanyagolta testét, úgy gondolta, a sport mindent megold, írja a Blikk.

Markos György

„Tizenhárom évig nem mentem kontrollra, úgy versenyeztem, küzdősportoltam meg minden, aztán jött a stroke, csak nem volt publikus, nem akartam celeb lenni. Két hétig bent feküdtem az OPNI-ban, ott közölték, hogy „remekek” az eredményeim, mert a 120 helyett 220 volt a vérnyomásom, a koleszterinem 3,8 helyett 7, a triglicerid értékem a normálisnak a hatszorosa, mondták, hogy ügyes” – sorolt a bajokat a humorista.

Markos György Hajdúnak elismerte, egy időre lebénult az agyérgörcs következtében. „A körmömet sem tudtam megreszelni” – mondta a közönség döbbenetére.

Miután jobban lett, 180 fokos fordulatot vett az élete. Kemény edzéstervvel harminc kilótól szabadult meg négy hónap alatt, napi hat kilométereket futott. „Most már csak zöldet eszem, úgyhogy pompon nőtt a seggemre, mint a nyulaknak” – tette hozzá nevetve Markos, aki reméli, mások tanulhatnak az ő történetéből, ami kis híján nagyon rosszul végződött.

Címlap

top