Sztárok

Szabó Zsófi kisfiát már nagyon vártuk

Szabó Zsófi terhessége senkit nem lepett meg, talán csak az, hogy milyen gyorsan összejött. A műsorvezető pocakjának növekedését folyamatosan nyomon lehetett követni, már alig vártuk, hogy lássuk a kis Mendelt.

Derült égből villámcsapás – bár várható volt, hogy előbb-utóbb terhes lesz Szabó Zsófi, azt nem gondoltuk, hogy ilyen gyorsan összejön a baba. Mint kiderült, Zsófi sem, hiszen az inzulinrezisztenciája miatt ez egy hosszabb folyamat, éppen ezért csodababának titulálta a színésznő. Szabó Zsófi egy dekát sem hízott a terhessége alatt, a pocakja is csak a várandóssága vége felé kezdett el kerekedni. A névre sokáig kellett várni, hiszen az utolsó pillanatban döntötték el, hogy hívják majd a kisfiút, akit végül Mendelnek neveztek el. 

Szabó Zsófi kisfia 3335 grammal és 53 centivel született egy magánklinikán, igazi szerelembaba. Szabó Zsófi korábban azt is elárulta, mi lesz az első teendője a kisfia születése után. Bár a műsorvezető még nem mutatott képet a kicsiről, biztosan vagyunk benne, hogy hamarosan láthatjuk majd Mendelt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top