Sztárok

Köllő Babett felismerhetetlen ezeken a képeken

Megjárta a dzsungelt, láttuk már talpig aranyban, de Köllő Babett még mindig tud meglepetést okozni. Itt van néhány kép, ami ezt bizonyítja.

Amikor Köllő Babett igent mondott a Feleségek luxuskivitelbenre, az motiválta, hogy minél több embert megismerje, és… 

„Nagyon sokat játszom vidéken színházban, és az egy kicsit olyan, hogy az emberek gyakorlatilag arra mennek be a színházba, akiket ismernek a tévéből. Éppen ezért már egy ideje gondolkodtam azon, hogy egy műsor irányába el kellene indulnom ahhoz, hogy ismertebb legyek. Meg hát színész vagyok, exhibicionista, és azt szeretném, hogy minél több ember ismerjen. Ez egy ilyen perverzió gyerekkorom óta. Plusz újdonság ez a műsor, nem volt ilyen még Magyarországon” – sorolta indokait Köllő Babett.

Már a VIASAT3 műsora után már több rajongói csoport is alakult, akik imádták a színésznő humorát, és a luxusfeleségek után elhíresült mondata azóta szállóige lett: 

Aztán azok is kiélhették magukat, akiknek nem volt szimpatikus. A Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőjeként Köllő Babett eleinte minden bátorságpróbát megkapott, amivel kivívta a nézők elismerését és az RTL Klub műsorának nagy kedvence lett, a hozzászólok mind pozitívan csalódtak benne. 

Szóval, láttuk már arany-fekete parti háziasszonyaként a méretre készített ruhájában, és láttuk már smink nélkül, esőben töltött napok után, de még most is tud újat mutatni. Korábban láttuk már tündérkeresztanyaként a Cinderellában, de Babett bizonyított már például a Kaktusz virágában, számos operettben is. 

Nézd meg, Köllő Babettet a színpadon:

Megnézem
Összes kép (5)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top