Sztárok

Idén szintet lépett Pécsi Ildikó kálváriája

Már alig lehet követni, hányadán áll egymással Pécsi Ildikó és Pártos Csilla. Utóbbi békülne, de a színésznő köti az ebet a karóhoz, nem nyugszanak a kedélyek.

A vagyonelosztási perben a bíróságig sem jutnak el Pártos Csilláék keresetlevelei, hiszen a volt férjnek Csabának papíron semmije sincs. Minden vagyonát a szüleinek köszönheti. Vajon meddig tart még a háború Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között? „Újra és újra megpróbálnak Pártos Csilláék fogást találni az ügyfelemen, de eddig totális sikertelenség koronázta a próbálkozásaikat. Az elmúlt időszakban három keresetet nyújtottak be vagyonjogi vonatkozásban, de mindhármat elutasították, bíróság elé sem kerültek. A válás kapcsán egyedül a gyermektartási ügy van folyamatban, ezenkívül semmilyen követelésüket nem tudták érvényesíteni a bíróságon” –  mondta dr. Bilkei Dávid, Pécsi Ildikó ügyvédje még az év első felében. 

Évek óta nem találkoztak a felek, Pécsi Ildikó és Pártos Csilla nyáron még szemtől szemben álltak a bíróságon. Az alapvita azon tört ki, hogy Pécsi fia elvált Pártostól, de állítása szerint azért nem tud gyerektartást fizetni, mert őt is anyja tartja el. Pártos ezért azt akarja, a bíróság mondja ki, a színésznőnek kell unokája után fizetnie. Pécsi Ildikó ugyanakkor szintén beperelte volt menyét, aki a válás óta nem költözött ki abból a házból, ami Pécsi Ildikó nevén van. Az biztos, hogy a legnagyobb vesztes nem az anyós és menye, de még nem is a színésznő fia, hanem unokája, aki egy ideje már nem beszélt nagymamájával, sőt a pletykák szerint meg is tagadta. Nemrég a Storynak nyilatkozott a történtekről. „Az, hogy nem keresem a nagyszüleimet, részemről nem bosszú, harag vagy rosszindulat, egyszerűen elfogyott a kapcsolatunk” – mondta a lapnak ifj. Szűcs Csaba.

Pécsi Ildikó az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt.  Vujity Trvtkóval beszélgetett a pályájáról, és szóba került volt menyével való jelenlegi pereskedése is. Pécsi Ildikó kemény szavakat használt. Mint mondta, soha nem békülne ki a volt menyével, Pártos Csillával. Leszögezte, hogy ő alapvetően olyan személyiség, aki nem tud megbocsátani, erre még a férjét is figyelmeztette annak idején, amikor összeházasodtak.

Bár a per még nagyban tart, rengeteg tárgyaláson vannak túl a felek, Pártos Csilla mégis úgy döntött nemrég, hogy kibékülne volt anyósával, és ezt jelezte is neki. „Engem úgy neveltek, hogy ami elromlik, azt nem kidobjuk, hanem megjavítjuk. Azt gondolom, az utolsó pillanatig meg lehet valamit javítani” – hangzott el, majd Pártos Csilla kiemelte: azt is elfogadja, ha a másik részéről nem így történik. A végén hozzátette, hogy mindez már nem rajta múlik. A béküléssel kapcsolatba a színésznő nem kívánt nyilatkozni, de a szeretet ünnepe hatására talán az ő szíve is megenyhül, és végül pontot tesznek a soha véget nem érőnek tűnő történet végére. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top