Sztárok

Irtó sokat fogyott Gáspár Evelin

Gáspár Evelin szigorú diétába kezdett néhány hónappal ezelőtt, és személyi edzővel edz. Meg is látszik az eredmény, bombanő lett az egykori duci kislányból.

Kőkemény edzéssel tartja magát formában Gáspár Evelin, aki elhatározta, hogy nem marad örökre az a duci kislány, akit az ország a Győzike show-ban megismert. Gáspár Evelin derekát most már két kézzel átéred, annyira vékony – nem csoda, rengeteget tesz azért, hogy így nézzen ki. Teljes életmódváltáson ment keresztül, és bár a Konyhafőnök VIP győztes Gáspár Bea nagyon jól főz, Gáspár Evelin csak néha csemegézik belőle. Emellett keményen edz, ami által nem csak vékony, de formás is lett. 

▪️🌸▫️#ootd

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Győzike nagyobbik lánya már egy főszerepet is kapott, egy klipben játszotta el az énekes csaját. Gáspár Evelin nyárbúcsúztató képe már-már tökéletes, bár egyáltalán nem hasonlít arra a lányra, akit egy ország megismert – egy igazi bombanő mosolyog vissza ránk a képről. 

Last Sunday of 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ summer.

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Evelin azonban az idén a sok luxus és utazás mellet a poklot is megjárta: Gáspár Győzőt adócsalással vádolták, és szinte minden vagyonukat elkobozták. „Házkutatást tartottak nálam is, a budapesti lakásomban. Egyszer csengettek, majd szinte rám törték az ajtót. Akkor még velem volt a kutyám, aki engem védett, ezért elzárták. Ordibáltak velem, faggattak, azt sem tudtam, mit mondjak, teljesen váratlanul ért” – nyilatkozta az eset után Evelin a NLCafe.hu-nak.

Bár eléggé megszenvedték az utóbbi pár hónapot, most úgy néz ki, egyenesbe jöttek, hiszen Gáspár Győző pert nyert a NAV ellen, amire Evelin egy hosszabb interjúval reagált„Nagyon sokan betaláltak ezzel, rengeteg negatív üzenetet és kommentet kaptam az ügy miatt. Azt gondolom, és ez megmásíthatatlan, hogy a személyünk ellen szólt ez az egész. Úgy éreztem magam, mint annak idején a szocializmusban a koncepciós perekben…” – mondta a 23 éves lány, akit megviselt az elmúlt pár hónap, ami a testén is meglátszik, most vékonyabb, mint valaha. 

Evelin egyszerűen ragyog, látszik rajta, hogy kicsit megkönnyebbült, mióta megszületett az ítélet. A kommentelők is csak jókat írnak, mindenki a lány alakját dicséri, amin egyáltalán nem csodálkozunk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top