Sztárok

Liptai Claudia stílusos visszatérése a kedvencünk

Liptai Claudia kilépett a TV2-től, amikor kiderült, hogy babát vár. A kis Marcell még alig volt egyéves, amikor édesanyja mégis visszatért a képernyőre a Sztárban sztár zsűritagjaként. Nem is akármilyen volt a visszatérése!

Másfél hónapja ünnepelte első születésnapját Pataki Marcell, Liptai Claudia és Pataki Ádám gyermeke. A sztárpár két éve van együtt, és mindenkit meglepetésként ért, hogy máris közös babát vállalnak. A műsorvezető ekkor döntötte el, hogy egy darabig nem kíván szerepelni, szeretné kiélvezni a Marcival töltött időt, hiszen ezt Pankával nem tette meg. 

Ezután derült égből villámcsapásként érte a rajongókat, hogy Liptai Claudia aláírt a TV2-höz, nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy a Sztárban sztár zsűritagjaként tér vissza a kereskedelmi csatorna képernyőjére. A műsorvezető nem fogyókúrázott, Clau mégis bomba alakkal örvendeztette meg a követőit – csodásan néz és nézett ki már a kisfia születése után pár hónappal is!

NINCSENEK SZAVAK: KEVESEBB MINT EGY ÉVVEL A SZÜLÉS UTÁN CLAU VÉKONYABB, MINT VALAHA. FOTÓ: Facebook

Liptai Claudia nagy show-val debütált a Sztárban sztárban, bár volt két új zsűritag, ő a megszokott helyét foglalta el Majoros Péter mellett, akivel a harmadik adásban össze is vesztek, és egy ideig mosolyszünet volt köztük. Mindenesetre a belépő elég jól sikerült!

A műsor utolsó részében pedig kiderült, hogy a családnak egy ideig nélkülözni kell a műsorvezetőt esténként, hiszen november 16-án elindult az Appra magyar! – A gondolatolvashow, amelynek Clau a háziasszonya. Meg is volt már az első botrány, hiszen rögtön a második adásban gondok akadtak, így ideiglenesen Ördög Nórára cserélték

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top