Sztárok

Pápai Joci nőként is tarolt

Pápai Joci előzetesen nagyon félt attól, milyen lesz majd női előadóként énekelni a Sztárban sztárban – mivel az első nagyon jól sikerült, a stáb minden második adásban nőnek öltöztette.

Pápai Joci átütő sikere A Dalban előadott, Origo című zenéje volt, amit rengeteget játszottak a rádiók, és abban az időszakban szinte mindenki azt dúdolgatta a zuhany alatt. Az énekes meg is nyerte a versenyt, kijutott az Eurovízióra, ahol nem csak a magyarok, de a külföldi rajongók szívébe is hamar belopta magát. Végül Pápai Joci „csak” 8. lett, de az biztos, hogy sokan megjegyezték a nevét. 

Ezután gyakorlatilag a csapból is ő folyt, rengeteg felkérést kapott, többek között a Sztárban sztárba is meghívták. Korábban a Nagy Duettbe is invitálták, de eurovíziós elfoglaltságai miatt azt a műsort nem tudta elvállalni. Végül, főleg a barátja, Majoros Péter ajánlására elfogadta a Sztárban sztár meghívását, és ott volt a 12 énekes között. Mondanunk sem kell, így utólag főleg, ő volt a széria legszórakoztatóbb előadója. Az első adásban máris nőként állt színpadra – Pápai Joci azért imádkozott, hogy még egyszer hozzáérjen a felesége

Összeszedtük a három kedvenc előadásunk képeit, döntsd el, neked melyik volt a kedvenced!

A második helyen egyből az I Will Survive énekesnője, Gloria Gaynor hatalmas diszkóslágerével varázsolta el a közönséget, és még azt is bevállalta, hogy a levegőbe emeljék. Nos, utólag már megbánta, ráadásul Majka is beszólt neki. 

Végül a Lambada énekesnőjeként alakított maradandót, ezt is mindenképp szeretnénk kiemelni. Többször kritizálták a zsűritagok Pápai Jocit, hogy nem tudja a szöveget – ez valószínűleg ennél a dalnál is így volt, viszont a külseje és az előadásmódja irigylésre méltó. Mi jót nevettünk! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top