Sztárok

Megyeri Csillával nagyot fordult a világ

Az Ázsia Expressz egyik nagy kedvence volt Megyeri Csilla és Molnár Zsolt, akik a műsor minden percét kiélvezték. De most hogyan tovább?

Ahogyan Megyeri Csilla mondja, hála az égnek, sikerült a rusnyázáson túllépniük a nézőknek, és így megmutathatta magát, milyen is ő valójában. A többségnek szimpatikus volt, ahogyan az Ázsia Expresszt végigküzdötték, mintha egyenesen nekik találták volna ki a műsort. 

„Rengeteg levelet kapunk, igyekszem is mindre válaszolni, de úgy 700 levéllel elmaradtam, mert nem volt időm mindre, de tényleg igyekszem, mert sokat jelent nekem, hogy ennyien vették a fáradtságot és írtak.”

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt párosa volt az Ázsia Expressz egyik nagy meglepetése

A műsor alatt és azóta is Megyeri Csillát optimista, inspiráló személynek tartják, aki nem adja fel. 

„Külön örülök, hogy ez is kiderült rólam, mert éreztem, hogy beskatulyáztak az emberek. Az Ázsia Expressz résztvevői közül mondjuk Fésűs Nelly volt az egyetlen, aki ignorált. Visszahallottam, hogy nem értette, mit keresek itt egy ilyen balhé után. De mindenki más nyitott felém, ami jól esett.”

Különösen jó viszonyba került a Megyeri-Molnár páros Kulcsár Edináékkal, bár Berki Krisztián egy kicsit bekavart az alakuló barátságba. Szerencsére Ázsia után, nyáron sikerült tisztázni a helyzetet, mivel Csilla és Csuti a műsor után is tartották a kapcsolatot. Molnár Zsolt pedig Cseke Katinkával barátkozott össze, ők napi szinten beszélnek azóta is. 

„Hamarosan költözünk Budapestre, mert itt Debrecenben a helyi tévénél külsős lettem, mivel sokat hiányoztam az Ázsia Expressz miatt. Vannak pódiumbeszélgetések, ahol konferálok, de állandó, fix munkám nincs. Szívesen dolgoznék akár szerkesztőként is, ha mondjuk lenne az Ázsia Expressznek újabb forgatása, akkor ott sokat tudnék segíteni. De ez még a jövő zenéje.”

Konkrét ajánlattal nem kereste még meg Megyeri Csillát senki, ígéretek már elhangzottak, és szóba került néhány lehetőség. 

„Ha most nem kapok lehetőséget, akkor soha. A barátnőim mondták, hogy ha nem jön semmi, akkor ezt a pályát felejtsem el, és kezdjek valami újba. Igazuk van, mert ennél jobb helyzetben, mint most, már aligha lehetek.” 

🦉❄️☕️ @balazstimi

A post shared by CSiLLa MEGYERI (@csillamegyeri) on

Megyeri Csilla rádiózásban nem gondolkodik, mert szerinte nincs meg hozzá az orgánuma, és reméli, hogy valamelyik kisebb csatorna felfigyel most rá. Közben pedig gondolkodik egy saját projekten is. 

„Sokan kérdezték, miért nem indítok vlogot, de ettől félek. Nem tudom, bele merjek-e vágni, hiszen már ebből is túlkínálat van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top