Sztárok

Nagy visszatérések 2018-ban – te melyiket várod?

Olyan mennyiségű műsort zúdítottak a nézőkre a különböző kereskedelmi csatornák, amire már régen nem volt példa. Neked melyik jött be?

Bár arról még nincs hír, hogy a TV2 utazós realityműsora visszatérne, azt már tudjuk, hogy az Ázsia Expresszt visszavárják a nézők. A saját szavazásunkon korábban már 80% mondott igent a folytatásra, és már azt is tudjuk, hogy Mádai Vivien például bevállalná az ázsiai kalandokat

Miközben vannak műsorok, amelyek nem ennyire egyértelműen népszerűek, akad néhány, amely már évek óta tartja magát. Ilyenek a TV2 sztáros-énekes műsorai: a Sztárban sztár, a Sztárban sztár+1 kicsi vagy a Nagy Duett még mindig szépen teljesít, a nézők nem tudnak betelni az átalakulásokkal. Aztán ott az X-Faktor, de az RTL Klub tehetségkutatóját idén rengetegen bírálták, főként a zsűri miatt. Amikor kiderült, hogy 2018-ban ismét lesz, vegyes fogadtatást kapott a hír, egyesek a műsort elavultnak tartják, mások egyedülálló lehetőségnek, de ezt is eldöntheted a lenti szavazáson, hogy te mennyire örülsz a visszatérésnek. Aztán ott van az RTL Klubon A Fal, amelynek év végére megérkezett a TV2-es ellenfele, A Piramis.

Közben a Viasat3 a Feleségek luxuskivitelben-nel tarolt, és a nézők közül rengetegen várják a folytatást is. De van még az Appra magyar!, aztán a nagy visszatérő, az Áll az alku, és még sorolhatnánk a régi és új programokat.

Melyik műsort várod vissza 2018-ban?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top