Sztárok

Dancs Annamari először beszél a szakításról

Mindössze négy hónapos volt a kisfiuk, amikor elhagyta a férje, Kerényi Miklós Máté. Dancs Annamari számára ez akkora trauma volt, amelyből csak kemény munkával tudott felállni.

Dancs Annamari élete legnehezebb időszakát éli, ugyanis egy évvel a házasság után Kerényi Miklós Máté egy kolléganőjéért hagyta el őt. „Máté már elköltözött otthonról, ez is nyílt titok. Ahogy az is, hogy Kardffy Aisha miatt” – mondta akkor egy neve elhallgatását kérő kolléga. A színésznő még nem beszélt a szakításról, de most megtörte a csendet. 

„Ádámkával együtt hazautaztam a családomhoz Erdélybe, Sepsiszentgyörgyre, ott töltöttük az ünnepeket. Mindig is hittem a család erejében, most többszörös szeretet és gondoskodást kaptunk” – kezdte a BEST magazinnak Annamari, aki nehezen tudta szavakba önteni, mit is érzett, amikor elhagyta a férje. ,,Hét éve ismerjük egymást Mátéval, egyszer már szakítottunk, majd újra egymásra találtunk. Az utolsó három évünk mesébe illő volt. Ezután, nyár elején sokként ért, amikor azt mondta, hogy ő nem boldog, másképp szeretne élni, nem így képzeli el a családot. Amikor rákérdeztem, mit ért azon, hogy másképp, nem kaptam választ” – emlékezett vissza Kerényi Miklós Mátéval való házasságára Annamari. „Hónapokon át küzdöttem a férjemért, a házasságunk megmentéséért, kerestem a hibát, miben vagyok kevés neki. Végül el kellett fogadnom, hogy ő már rég döntött, másvalakit választott helyettem. Pokoli nehéz volt, de a kisfiam erőt adott.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top