Sztárok

Fresh Andi: ,,Szeretem a fiatal fiúkat”

Fresh Andi a Micsoda Nők! adásában beszélt arról, miért nem jelent számára gondot a korkülönbség egy párkapcsolatban. Később azt is elárulta, régebben nem egészen így vélekedett.

Fresh Andi gyönyörű nő, de az utóbbi időben nem alakult szerencsésen a szerelmi élete. Nemrég azt is bevallotta Andi, hogy volt már szerető, és többször is hibázott a kapcsolataiban. Az énekesnő rendszeresen sportol, és odafigyel az étkezésre, mint ahogy mindig tette. Mégis, Fresh Andi most jobb formában van, mint valaha. A Micsoda nők! adásában azt is elárulta, hogy szeretne kapcsolatot, és a korkülönbség sem zavarná, de nem sieti el. 

„35 évesen azt vallom, hogy plusz-mínusz 10 év, az szerintem teljesen helytálló az én olvasatomban, bármelyik irányban” – kezdte Andi, aki azt is elárulta, hogy tapasztalatból beszél.

„Szeretem a fiatal fiúkat” – jelentette ki.

„Amikor én voltam huszonéves, nem értettem azokat a 35-40 éves nőket, akik nem hagyták békén a fiatal srácokat. Ott voltak a diszkóban azok az »öreglányok«, és levadászták előlünk a srácokat” – fakadt ki a Fresh énekesnője. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top