Sztárok

Kulcsár Edina rafinált menyasszonyi ruhát választott

Idén két éve kezdődött Kulcsár Edina és Csuti kapcsolata, és a kezdetektől biztosak voltak abban, hogy őket egymásnak teremtették. Jól is néznek ki egymás mellett menyasszonyként és vőlegényként.

Az Ázsia Expresszben Kulcsár Edina szóba hozta a gyűrűkérdést, és nem is csinált titkot abból, mennyire várja, hogy Csuti eljegyezze. Tulajdonképpen azóta, hogy összejöttek két évvel ezelőtt, mert a szépségkirálynő már akkor érezte: ez a kapcsolat egy életre szól. 

#shooting #green #white #mylove #myeverything @edinakulcsar_official @krisztinajakab_photography

András Szabó (@csut.i) által megosztott bejegyzés,

„Mindkettőnk nevében mondhatom, hogy szerintem örökre tervezzük a kapcsolatunkat, nekem tényleg ő a nagy Ő, úgy érzem” – mondta Kulcsár Edina, amikor fél évvel az első randevú után közös tetoválást is csináltatott Csutival

Most pedig megnézheted őket menyasszonyként és vőlegényként, igaz, egyelőre csak egy fotózás kedvéért öltöztek össze. Kulcsár Edina rafinált ruhában pózolt, az elsőre visszafogottnak látszó darab valójában szépen dekoltált.

👰🏻🤵🏻 @csut.i #photoshoot #mylove #wedding #bride #fiancé ❤️

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top