Sztárok

Ördög Nóra padlóra került, de nem bánja

Mióta Ördög Nóri blogot vezet, betekintést nyerhetünk az életébe: mind a jó, mind a rossz pillanatokba. Most utóbbi következett be, hiszen leszorult az ágyról, amit meg is mutatott.

Ördög Nóra komolyan elhatározásra jutott a minap: a Nánázsia blogja hatalmas siker volt, majd jött az I LAPP YOU sorozat, és egy szilveszteri különkiadást is „leforgattak”. Éppen ezért a rajongók szeretnék, ha folytatnák a vlogolást, így a műsorvezető végül úgy döntött, hogy bár sok időt vesz el a vágás, nem hagyják abba. Ördög Nóra nemcsak videóban igyekszik minél több pillanatot megosztani az életükből, hanem a közösségi oldalán is. Így történt ez ma is, amikor padlóra került…

„Panoráma” – írta a cuki fotóhoz a műsorvezető, és még pár hashtaget is mellékelt a képhez. Az egyikből kiderül, hogy kitúrták az ágyból a gyerekei, ezért padlóra került. Ez persze egyáltalán nem zavarja Ördög Nórit, aki a férje szerint mintafeleség, és kiváló anya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top