Sztárok

10 színész, akinek ma már tök átlagos munkája van

Ha azt hiszed, minden művész álma, hogy folyton a reflektorfényben tündököljön, ki kell, hogy ábrándítsunk. Mutatunk tíz remek színészt, akiket nem motivál a pénz és a hírnév, de imádják az új munkájukat.

Skandar Keynes

Biztos ismerős Edmund a Narnia krónikájából. A fantasytrilógia óta nem is vállalt más szerepet. Lediplomázott, és jelenleg parlamenti tanácsadóként dolgozik.

Jeremy Renner

Azt gondolnánk, Jeremy Renner elég pénzt keresett a Bosszúállók Sólyomszemeként, ám saját állítása szerint több bevétele van az ingatlaneladásokból. Renner ugyanis kastélyokat, elhagyott épületeket vásárol meg és újít fel, majd sokszoros áron el is adja őket. Jelenleg is abban a házban lakik, amelyen épp dolgozik.

Bradley Pierce

Pierce jó ideje felhagyott a színészkedéssel. A Jumanji egykori gyereksztárja ma csaposként dolgozik, és csak pár alkalommal adta hangját videójátékokhoz.

Frankie Muniz

Az Öcsikém gyereksztárja is máshol találta meg a boldogságot. Bár továbbra is feltűnik amerikai tévésorozatokban, ma már szívesebben indul versenyeken sportautójával.

Nikki Blonsky

A Hajlakkból és a 40 és annyi c. filmből ismert Nikkit szintén másfelé sodorta az élet. Jó 4-5 évvel ezelőtt forgatott utoljára, és az említett alakítások sem hagytak mély nyomokat a nézőkben, ezért úgy döntött, másik szakmát tanul, így lett profi sminkes, fodrász és kozmetikus.

Tom Selleck

Az ember a bajusz mögött, a planéta legsármosabb nyomozója, Magnum, azaz Tom Selleck sem pazarolja az idejét. Óriási földet vásárolt a kaliforniai Thousand Oaksban, ahol feleségével avokádótermesztéssel foglalkozik. Pár éve meg is büntették, mert a közkutat használta öntözésre, és nem fizetett a vízért. 

Chris Owen

Chris Owen, akit jól ismerünk az Amerikai pite-filmekből, jelenleg egy szusibárban dolgozik. Ő maga úgy fogalmazott: „Az élet nem mindig olyan, mint ahogy azt elképzeljük.”

Ariana Richards

A Jurassic Park Lex Murphyje nagyon rövid színészi pályát futott be. Miután megszerezte képzőművészeti diplomáját, sikeres művész lett belőle. Egyik alkotása most is Spielberg irodájának falán lóg.

Danny Lloyd

Danny Lloyd Stanley Kubrick Ragyogás c. klasszikusában felejthetetlen alakítást nyújtott. Közel 5000 gyerek közül választották ki a szerepre, ő mégsem készített több filmet. A tudományos pályát választotta, és jelenleg biológus professzor a kentuckyi egyetemen.

Jack Gleeson

A Trónok harca után mindenki azt rebesgette, hogy nagy jövő áll Gleeson előtt, ám ő máshogy döntött. Saját társulatot alapított, amellyel járja a világot, hátat fordítva Hollywood ígéreteinek.

Forrás: Bright Side

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top