Sztárok

Benkő László legyőzte a rákot

Életmentő műtéten esett át nemrég Benkő László, akinél még tavaly május közepén májrákot diagnosztizáltak. Az Omega billentyűse egy nagyszerű hírrel érkezett a Mokka stúdiójába, hiszen úgy néz ki, egy időre elfelejtheti az orvosokat és a kórházat, ugyanis legyőzte a rákot.

Benkő Lászlónál tavaly májusban áttétes rákot diagnosztizáltak, és sokáig úgy tűnt, az orvosok nem tudnak mit kezdeni a betegséggel. Az Omega billentyűse kemoterápiát is kapott, és több életmentő műtétet is végrehajtottak rajta, majd kezdett jobban lenni. Benkő Lászlót novemberben hazaengedték a kórházból, most pedig a Mokkában, élőben közölte a jó hírt: legyőzte a rákot. 

„Jól vagyok, hála a Jóistennek. Külön köszönet mindenkinek, akik ebbe az állapotba hoztak. Persze, volt ennél sokkal rosszabb, lélektanilag főleg, amikor megtudja az ember, hogy milyen beteg. Mázlim van, jó érzés, amikor egyszer csak a szemedbe mondják, hogy nincs semmi bajod” – kezdte Benkő László. „Nem tudom, más hogy van ezzel, mert ahány ember, annyiféleképpen éli meg. Elkezd visszaszámolni, elhessegeti a problémát, könyörög… Voltak ilyen fázisaim, de volt bennem egy alapvetően bizakodó, olyan belső rugó, amelyik nyomott előre.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top