Sztárok

Fenyő Iván beszólt Hajdú Péter fotójára

A műsorvezető az utóbbi pár hónapban rengeteget változott, látszik az arcán, hogy teljesen kisimult. Hajdú Péter most azt is megmutatta, hogy nézne ki szemüvegben – tuti siker!

Hajdú Péter legújabb képeiért odavannak a követői. Nem csoda, hiszen a Frizbi műsorvezetője igencsak kisimult, sokat fogyott, így az arca is teljesen megváltozott. Az utóbbi időben nem sokat hallani Hajdú Péter és Sarka Kata válási hercehurcájáról, talán éppen ezért tűnik ennyire kipihentnek a showman. Most azt is megmutatta, hogy állna neki a szemüveg, és bár még nem kell hordania, ahogy a rajongók, úgy mi is arra biztatjuk, hogy viselje minél többször. 

A képet Fenyő Iván is lájkolta, sőt még kommentet is hagyott. „Ez jó, Petya” – írta a színész, és ezt Hajdú Péter sem hagyhatta szó nélkül. „Ebben a szemüvegben annyi idősnek nézek ki, mint Te” – válaszolt a showman, majd újabb Fenyő-reakció érkezett. „Anyukád jól van..? Minden ok Vele..?” – szólt a színész válasza. Na jó, tudjuk, hogy ez csupán cinizmus, de a Frizbi műsorvezetője erre már nem reagált. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top