Sztárok

Hunyadi Donatella lepontozta Kasza Tibit

Kasza Tibi arról érdeklődött, hogy milyen esélyei lennének Kiszel Tündénél, ha netán udvarolna neki. Donatella eléggé lepontozta Tibit, aki előbb kevés esélyén, majd a zsebpénz kérdésén lepődött meg...

Sokáig úgy tűnt, hogy Kiszel Tünde lánya, Donatella nem szeretne annyit szerepelni, mint édesanyja. Aztán elkészült az első közös naptár, majd Donatellácska modellkarrierbe kezdett, azóta pedig számos felületen szerepeltek együtt. Ma a Pénzt vagy éveket! adásában ők lesznek a sztárvendégek… Az előzetesből kiderül, hogy Kasza Tibi – ha esetleg nem lenne házas – indulna Kiszel Tünde kegyeiért. Donatella válasza azonban meghökkentő volt. 

„Milyen esélyeim vannak édesanyádnál?” – tette fel a kérdést a műsorvezető, de nem erre a válaszra számított.„,Hát, 10-ből olyan 3-4. Azért, mert nem hallom tőled a bókokat édesanyám felé, amit megérdemelne” – mondta Donatella, majd hozzátette, hogy az anyagi juttatás neki is jár, avagy még kell neki heti zsebpénz. Donatellának egyébként udvarlója is van egy zenész személyében, így nem Kasza Tibi lenne az egyedüli férfi a háznál. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top