Sztárok

Szabó Zsófi megmutatta a kisfiát

2018 legjobban várt babafotói: végre láthatjuk Szabó Zsófi kisfiát. A kis Mendel nem túl jó alvó, és a műsorvezető mégsem annyira laza szülő, mint ahogy azt eleinte eltervezte.

Már nagyon vártuk Szabó Zsófi kisfiát, a születését legalább annyira, mint az első babafotókat. Zsófi egy időre eltűnt a közösségi médiából, pár napja adott hírt magáról először, akkor még csak a kis Mendel lábait mutatta meg a követőinek. Most azonban lehull a lepel: Szabó Zsófi elsőként a Story magazinnak beszélt az elmúlt időszakról, sőt végre teljes egészében láthatjuk a kisfiát.

Szabó Zsófi és Kis Zsolt a fiukkal, Kis Mendellel Fotó: Story magazin/Borzi Vivi

„Csak egy kontrollvizsgálatra érkeztem az orvoshoz, aki úgy ítélte meg, hogy mivel Mendel a kelleténél tovább maradt a pocakomban, jobb, ha ott maradok, mert megindítja a szülést, és császármetszéssel segíti világra a babát” – kezdte Zsófi a lapnak, majd azt is elmesélte, hogy eltérve az eredeti tervtől a férje, Kis Zsolt is a szülőszobán volt. „Kimentek anyuért, csakhogy ő közben rosszul lett, az orvosok erre közölték Zsoltival, hogy azt szeretném, ha ott lenne mellettem, és ő jött is.” A Story Extra műsorvezetője azt is elárulta, hogy a kisfia sokáig nem nyitotta ki a szemét, de amikor végre megtette, nagyon meghatódott.

Egyik reggel éppen szoptattam, nagyon fáradt voltam, és akkor nyitotta ki először a szemét, én pedig elsírtam magam: édesapám gyönyörű kék szeme nézett rám, és az ő határozott mozdulatait láttam magam előtt.

További babaképekért keresd a Story magazint az újságárusoknál!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top