Sztárok

Máris megfilmesítik Harry herceg és Meghan Markle románcát

Még nem telt el két hónap azóta, hogy hivatalosan is bejelentették Harry herceg és párja, Meghan Markle eljegyzését, máris tévéfilmet álmodtak a románcukból.

Harry & Meghan: The Royal Love Story (Harry és Meghan: A királyi love story) címmel készít filmet a Lifetime tévécsatorna – jelentették be a hírt vasárnap. A forgatókönyv még fejlesztés alatt van, és a szereplők válogatása is zajlik, úgyhogy egyelőre csak annyi a biztos, hogy a filmet Menhaj Huda fogja rendezni, ő már készített fikciós sorozatot a brit királyi családról korábban is. A film nemes egyszerűséggel időrendben fogja bemutatni Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatának alakulását, beleértve azt is, hogy a szerelmüket sokáig titkolniuk kellett a nyilvánosság előtt.

A Lifetime korábban William & Kate: The Movie címmel már Vilmos herceg és Katalin hercegné tündérmeséjét is megfilmesítette, és mivel akkor a premiert kifejezetten a királyi esküvőhöz igazították, vélhetően ez az új royalista tévéfilm esetében sem lesz másképp. Bár premierdátumot még nem tűztek ki, nagy valószínűséggel májusban mutatják be a filmet, akkor lesz ugyanis Harry herceg és Meghan Markle nagy napja.

(via mashable.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top