Sztárok

Bebe megkönnyebbült a válás után

Az énekes a Micsoda Nők! legutóbbi adásában mesélt arról, hogy megkönnyebbülés volt-e számára az a pillanat, amikor kimondták a házassága végét, sőt később az is kiderült, hogy Bebe a mai napig jóban van volt feleségével…

Bebe 2016 őszén hagyta el feleségét: nyolc év után zátonyra futott a házasságuk Katával, próbálták rendbe hozni, de végül a válás mellett döntöttek. Akkoriban sokat cikkeztek róla, nagy visszhangot kapott, így csak arra vágyott, hogy kicsit békén hagyják őket. Bebe később kiénekelte magából a problémákat, és mint ahogy a Micsoda Nők! adásában elárulta, megkönnyebbült, amikor kimondták a válást. 

Megkönnyebbülés volt. Azt éreztem, hogy leesett a kő a vállamról. Most már sokkal jobban vagyunk, mint előtte. Ez a borzasztó az életben. Nem jövünk össze újra, hiszen van párja, akivel boldog. Soha nem gondoltam volna, hogy örülni fogok ennek, de így van. Megnyugtat, hogy ő jól érzi magát. Szerintem pont így kellett ennek történnie!

– vallotta Bebe, akinek a szerelmi életéről a válás óta nem sokat tudunk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top