Sztárok

Zalatnay Cini elmondta, miért szingli

Zalatnay Sarolta a Fem3Caféban elárulta, vágyik-e párkapcsolatra jelenleg, emellett pedig egy poénos koncertélményéről is mesélt a beszélgetés során.

Zalatnay Sarolta nemrég múlt hetven éves, de kiváló formában van, egyáltalán nem látszik rajta a kor. Az énekesnő azt is megérte, hogy bár nem természetes úton, de unokái is lettek: Cini lánya, Niki egy angol nővel van együtt, akinek gyerekei is vannak. Bár a művésznő életét kitöltik a zene és a koncertek, főleg most, hogy készül a jubileumi fellépésre, azért bevallotta, hogy néha magányos, és jó lenne valaki. Azonban azt is elárulta, mi az oka annak, hogy egyedül van.

„Jó lenne ha lenne valaki. Nem igazán hiszek a jóslatokban, hiszen az befolyásolna a jövőben. Azt mondták, hogy a herceg 70 éves koromban, fehér lovon jön majd. Erről annyit, hogy 10 éve egy lipicait örökbe fogadtam, aki majdnem fehér, de herceg nem járt hozzá” – mondta Zalatnay Cini a Fem3Cafeban és azt is elárulta, hogy udvarlója akad bőven, de azért nem olyan könnyű kiválasztani a megfelelőt. 

Szerintem az ismert nőktől félnek, legalábbis a meghódítás nehézkes. Sokkal több mindennek van kitéve egy olyan ember, aki hírességgel van együtt, és lehet, hogy ezt nem akarja.

Kapcsolódó cikkekTörlésSzerkesztés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top