Sztárok

Ez a szőke bombázó csavarta el Fucsovics Márton fejét

A fiatal teniszcsillag ránézésre a pályán esett szerelembe. Lehet, hogy miatta vesztette el a Davis-kupát Fucsovics Márton?

Vasárnap nagy küzdelem után kapott ki a belga David Goffintől Fucsovics Márton a Davis-kupa nyolcaddöntőjében. A két és fél órás meccs bővelkedett az izgalmakban, és Mártonnak minden esélye megvolt a győzelemre, csakhogy a pálya széléről csúnyán elterelték a figyelmét.

Egy tenisz viccblog (igen, ez egy létező műfaj) tette közzé a fenti fotót a vasárnapi meccsről, melyen Fucsovics Márton a játék szünetében láthatóan nagyon koncentrál a szőke labdaszedő lányra.

Az internet népe hamar beazonosította a hölgyet, aki egy holland focistával jár, az instagramja pedig tele van pikánsabbnál pikánsabb képekkel.

It was a namast'ay in bed day ☁️ | Lingerie set by @loungeunderwear

A post shared by Luna Stevens (@lunastevens1) on

Persze nem kell félteni Fucsovics Mártont sem: nemrég jegyezte el menyasszonyát, és a gyönyörű lány még az Austral Openre is elkísérte, ahol Fucsovics történelmi meccset játszott Federerrel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top