Sztárok

Halálos közlekedési baleset részese volt Luke Wilson

Egy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült abban az autóbalesetben, amelynek részese volt Owen Wilson testvére, Luke is.

Egy bordó Ferrari több autóval is ütközött tegnap este Los Angelesben, a balesetben a sportkocsi 35 éves vezetője életét vesztette, az autó utasa, Bill Hass golfozó pedig megsérült.

A Ferrari orra teljesen eltűnt, miközben felöklelt egy BMW-t, amely nekicsapódott egy Toyotának. Ez utóbbit a 46 éves Luke Wilson vezette, aki nem sérült meg a balesetben. A TMZ beszámolója szerint a Ferrari először a BMW-nek csapódott neki, amely felborult, és nekicsúszott Luke Wilson kocsijának. A színész igazi hősként viselkedett: kipattant a Toyotából, és segített kihúzni az oldalára borult BMW-ből a benne rekedt utasokat. Szemtanúk szerint a kocsi ekkor már füstölt.

A Ferrariban utazó, 50 éves golfozónak eszméletlen mázlija volt, ugyanis a kórházba szállítás után kiderült, hogy egy csontja sem tört el, egy bokaficammal és némi zúzódással megúszta a balesetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top