Sztárok

Vajna Tímea Andynek: „Örökké szeretlek!”

Lényegében semmi új fejlemény nem történt, mégis zajlanak az események, amibe most Vajna Tímea már mindenkit bevon. Szerinted kínos ez az egész, vagy jól teszi?

Szombaton a Story Gálán Andy Vajna bevonulása adott beszédémát bőven. Mielőtt ártatlanul legyintve annyit mondhattunk volna, hogy áááá, de hát Andy Vajna csak a titkárnőjével jött, kiderült, hogy Ági ennél jóval több. Mindezt maga Vajna Tímea mondta el a követőinek az Instagram-oldalán.  Aztán pár nap szünet következett, és most itt egy szerelmi vallomás: 

Vajna Tímea a Facebookon vallott szerelmet Andy Vajnának

Mindezt egy nappal azután, hogy Vajna Tímea rémesen rosszkedvű volt Valentin-napon, állítása szerint beteg is. Mondjuk, bármit is írt, bármennyire is beteg, a kommentelők nem kímélik. Néhányan biztatják ugyan, hogy ne adja fel, harcoljon a házasságáért, de mások szerint szánalmas, ahogyan megalázza magát, és vissza akar kúszni „az élő ATM-hez”, ahogyan Andy Vajnát nevezik. 

Te mit gondolsz Vajna Tímea és Andy Vajna napi eseményéről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top