Sztárok

Felesége elvesztéséről vallott Horváth Charlie

Ma már máshogy kezelné felesége betegségét a népszerű zenész. Charlie nem akar családja terhére lenni, ha ő lenne súlyos beteg.

Horváth Charlie felesége 2014-ben hunyt el hosszan tartó, súlyos betegség után. A zenész ráadásul meg sem tudta gyászolni rendesen szeretett feleségét. A halála napján ugyanis fellépése volt, amit nem mondott le.

Az énekes egy egészségügyi szűrőprogramot népszerűsítő rendezvényen mesélt erről. „Bárcsak a feleségemmel is időben elmentünk volna szűrővizsgálatra! De Katika nagyon zárkózott volt, ahogy a nők általában, ő is viszolygott a kórházaktól. Mindig azt mondta: nem megyek el orvoshoz, nem akarom tudni, mi bajom” – idézte fel Charlie a Blikknek.

Charlie igyekszik egészségesen élni

„Túl sok barátom ment el: Somló Tomi, Laux Józsi, Komár és még sorolhatnám” – mondta a zenész, aki mindenkit arra buzdít, látogassa meg orvosát.

A maga részéről köszöni, jól van a hetvenéves Charlie, aki évek óta nem is iszik. Szeretné még középiskolásként látni unokáját, de arról is határozott elképzelései vannak, ha az élet közbeszól. „Ha én beteg leszek, akkor tudom, hogy mit kell tennem. Nem engedem, hogy engem tologassanak, átéltem ezt anyámmal, apámmal, Katikámmal, két-három éveket kórházból kórházba. Nem akarom ennek kitenni a családomat, a fiamat vagy az öcsémet” – nyilatkozta borúsan az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top