Sztárok

Nincs helye férfinak Muri Enikő életében

A munka az első, minden más csak utána jöhet Muri Enikőnél, aki mindent egy lapra tett fel.

Majdnem egy éve erősíti a Sugarloaf csapatát Muri Enikő. A népszerű zenekarnak nagyon jót tett a volt x-faktoros leigazolása, és Muri Enikő is megtalálta a helyét a bandában. Az első „közös” számukhoz tartozó videoklip épp a napokban készül.

„Különleges lett, egy olyan szerelemről szól, amelyben rengeteg a fájdalom, a szenvedés, a meg nem értettség: ez egy életszerű, de azért kellően romantikus történet” – árulta el a Blikknek az énekesnő, aki hozzátette, semmi ideje nincs ismerkedni.

„A szerelmi életemről beszélni nem tudok, pontosabban nincs is róla mit mesélni. Egyáltalán semmi időm a magánéletemre. Abszolút a zenében, szövegírásban élem ki magam, illetve a színpadon. Merész húzás volt ez a részemről, hogy mindent egy lapra teszek fel, de kiderült, végül a lehető legjobb döntés volt. Ennek a zenekarnak köszönhe­tően teljesedtem ki” – fogalmazott Muri Enikő, aki több mint egy éve szakított vőlegényével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top