Sztárok

Radics Gigi otthagyhatja az X-Faktort

Vajon csak pletyka, vagy tényleg kiszáll egy év után az X-Faktor zsűrijéből Radics Gigi?

Nem volt könnyű helyzetben Radics Gigi, amikor megörökölte az X-Faktor mentori székét Tóth Gabitól. Nem volt elég, hogy egy összeszokott fiúcsapatban kell helyt állnia, de a maga húsz évével a legfiatalabb mentor is volt a műsor történetében.

Radics Gigi eléggé egyedül volt az X-Faktorban | Fotó: NLC

 

Gigi többször úgy érezte, hogy semmibe veszik kollégái, az ő véleménye nem számít – emiatt akadt is konfliktus közte és Byealex, Gáspár Laci valamint Puskás Peti között.

A Borsnak névtelenül nyilatkozó RTL-es úgy tudja, Radics Gigi nem is tér vissza a tehetségkutató zsűrijébe. „Lesz változás! (…) Az ok számomra sem egyértelmű. Még az is lehet, hogy Giginek végre beindul az amerikai karrierje. Végül is hónapokat tölt kint a családjával, sok energiát fektetett bele” – mondta titokzatosan az informátor.

A lap megkérdezte volna Gigit is, de „az énekesnő áprilisig nem elérhető, mivel Amerikában van”, közölte a sajtósa. Az RTL pedig egyelőre állítólag „nem tart a mentorok kiválasztásánál”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top