Sztárok

Bíróságra viszi Shane Tusupot a kirúgott edző

Darren Ward, az Iron Aquatics volt edzője nem pénzt követel, hanem azt szeretné, hogy bíróság mondja ki, Shane Tusup és cége megsértette a személyiségi jogait.

Az Iron Aquatics úszóklub kirúgott skót trénere, Darren Ward azt állítja, Shane Tusup minősíthetetlenül viselkedett vele tavaly áprilisban a debreceni országos bajnokságon, ezért korábban bírósághoz fordult.

Hosszú Katinka edző-férje a szemtanúk szerint halálosan megfenyegette és lökdöste kollégáját, mert nem nevezte be a férfi váltót a versenyre.

Te barom, ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek!

– a jelenlévők szerint ezt ordította Shane Tusup.

Shane Tusuptól nem pénzt követel a kirúgott edző

Az eset után az egyesület megvált Wardtól, aki munkaügyi és személyiségi pert indított. A munkaügyi vitát peren kívül rendezték, utóbbi azonban még nem zárult le.

A Blikknek a kirúgott edző most azt mondta, nem pénzt követel, csak azt kérte a bíróságtól, hogy állapítsák meg, Tusup és cége, az Iron Corporation megsértette az emberi méltósághoz, a becsülethez és a jó hírnévhez fűződő jogait.

Hangot szeretnék adni a viselkedése által okozott aggodalmaimnak és a szenvedésnek, amelyet az Iron Aquatics alkalmazottjaként el kellett viselnem.

A jelenleg Új-Zélandon tartózkodó szakember tisztában van azzal, hogy drága lesz a per, de végigcsinálja. Azt is közölte, hogy szerinte Tusupék valótlan tájékoztatást adtak, amikor azt állították, hogy az eltérő szakmai elképzelések miatt nem folytatják a közös munkát.

Az első tárgyaláson Shane Tusup nem jelent meg, a másodikon csak ő vett részt, míg a harmadikra a felek ügyvédei mentek el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top