Sztárok

Csősz Bogi nagymamája tündérien fest

Bár Csősz Boglárka sűrűn oszt meg fotókat, a családjáról csak ritkán tesz közzé képet. Most a szeretett nagymamájáról mutatott egy felvételt, aki tündérien néz ki.

Nem valószínű, hogy Csősz Boglárkáról ide kell tenni egy képet, hogy össze tudjuk hasonlítani a nagymamájával, hiszen a Feleségek luxuskivitelben óta újra sokat szerepel a magyar médiában. A tévézés mellett készít filmeket is, itthon és Törökországban, rengeteget utazik, de ahogy ő mondja, a családnál akkor sincs fontosabb. Ritkán látunk képet a rokonokról, a nagymamájáról pedig most először. 

De, ha már Csősz Bogi szerint úgy hasonlítanak a nagymamájával, akkor először itt egy kép a színésznőről, hasonló beállításban: 

Csősz Bogi fotó: Instagram

Itt pedig az igazán tündéri nagyi, aki most 82 éves, és ugyanolyan életvidám, mint Bogi, aki büszke unokaként posztolta ezt a fotót.

„Imádom a nagymamámat! Az öregség szépséggel, bölcsességgel és jósággal jár! Szeressétek az időseket!” – mondta a színésznő.

Csősz Boglárka nagymamája, Kató néni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top