Sztárok

Kamu volt a valóságshow-sztár csodás fogyása

Scarlett Moffatt kiadott egy DVD-t, de valószínűleg nem a saját programjától fogyott le 19 kilót néhány hónap alatt, hanem éheztette magát, és egy speciális táborban vett részt, ahol naponta 6 órát edzett.

Csúnyán átverte az embereket a brit valóságshow-sztár és tévés személyiség, Scarlett Moffatt. Azt állította ugyanis, hogy saját fitneszprogramjának köszönhetően fogyott le több mint 19 kilót néhány hónap alatt – írja a Mirror.

Még egy DVD-t is kiadott Scarlett’s SuperSlim Me Plan címmel a csodás átváltozásról, azonban kiderült, hogy más áll a fogyás hátterében. A programjában napi 1200 kalóriás diétát és szigorú edzéseket javasolt. Azt állította, ha ő meg tudta csinálni, akkor mindenki képes rá.

A 27 éves sztár ehhez képest állítólag egy brutális fitnesztáborban vendégeskedett Svájcban, ahol naponta 6 órát edzett, és étrendje csupán 600-700 kalóriát tartalmazott.

A hazugsággal rengeteg embert átvert és anyagilag is megkárosított. Ezért ha bebizonyosodik, hogy nem a DVD-n bemutatott gyakorlatok tették karcsúvá, akkor 100 ezer fontos, azaz több mint 35 millió forintos büntetést kell fizetnie, és akár börtönbe is kerülhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top