Sztárok

Xantus Barbara őszintén vallott a magánéletéről

Xantus Barbara négy éve vált el, most a családi állapotáról, a hogylétéről és a gyerekeiről mesélt

Xantus Barbara 2014-ben vált el a férjétől, Szurdi Miklóstól, akivel azóta is jó kapcsolatot ápol. Azt mondja, bár itt a tavasz, ő jelenleg még nem érzi a szerelem illatát, de ha egyszer megérkezik, akkor biztos nagy örömmel fogadja majd.

„Nem érzek ürességet a szerelem hiánya miatt. Rengeteg ember, a gyermekeim és a barátaim vesznek körül, ez boldoggá tesz. Panna lányom már kész nő, tudja, hogy mindig mindenben számíthat az édesanyjára, még akkor is, ha ő már a saját életét éli, tőlünk külön. A tizennégy éves fiam, Balázs azonban még velem él, és ő is nagyon tehetséges! Már csak néhány év, és remélem, megtalálja a hivatását. A suli mellett állandóan zenél, nagyon muzikális, most épp a gitározásba szeretett bele. Óriási élmény lenne számomra, ha egyszer majd együtt szerepelnénk a színpadon akár egy zenés darabban” – mesélt álmairól Xantus Barbara a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top