Sztárok

Kozso utolsó ingatlanját is árverezik

A zenész helyzete egyre nehezebbnek tűnik. Kozso hamarosan a vádlottak padjára kerül, közben pedig árverezik a belvárosi lakását.

Ha csak a közösségi oldalát nézzük, nem is gondolnánk, hogy Kozso milyen nehéz helyzetben van. Mosolygós képeket posztol, közben hamarosan megkezdődik az áramlopással kapcsolatos ügyének tárgyalása. 

Kozso ügyében akár még idén ítélet születhet, de a Story magazinból kiderült, hogy nem ez az egyetlen, ami miatt aggódhat a zenész. Javában árverezik ugyanis a 286 négyzetméteres Dessewffy utcai lakását, ami ha el is kel, 69 millióra becsülik, és nem fedezi az összegyűlt 107 milliós tartozást. Ennek tételei az interneten bárki számára hozzáférhetők: kiderül, hogy a legnagyobb tartozások a különböző ingatlanok közös költségeiből gyűltek össze.

A Story tételes felsorolása mellett arra is kitért, hogy Kozso ingatlanára március 27-ig várják az ajánlatokat, és mivel az árverezés szabályai lehetővé teszik, az is lehet, hogy féláron kel el a lakás. További részletek a magazinban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top