Sztárok

Istenes Bence hónapokra elhagyja a családját

Tavasszal ismét Istenes Bence vezeti a Survivor című túlélőshow-t, ezért két hónapra itthon kell hagynia a családját.

Nehéz döntést hozott Istenes Bence. A Survivor második évadának forgatása miatt magára kell hagynia a családját – írja a Blikk.

A Survivor az egyik kedvenc tévés formátumom, nagyon várom a forgatást. Viszont az rettentően megvisel, hogy ilyen sok időre el kell válnom a családomtól. Nátán nagyon apás, nem szeretném, hogy csalódás érje, hogy az apukája itt hagyja. Még van néhány hét az indulásig, de már most sok az álmatlan éjszakám emiatt

– vallotta be Bence.

Elmondása szerint a második közös gyermeküket váró párja, Csobot Adél nagyon jó anyuka, és egyedül is tökéletesen helytáll a gyereknevelésben, így biztosan nem fog komolyabb gondot okozni a távolléte, mégis nehéz lesz az elválás.

Ahogy tavaly, idén is naponta többször beszélünk majd, vagy videotelefonálunk, így Nátán mindennap fogja látni az apukáját

– tette hozzá a műsorvezető, aki akárcsak tavaly, idén is két hónapig forgatja a túlélőshow-t.

Ami a németországi álommunkáját illeti, jelenleg az elsődleges célja, hogy képernyőre kerüljön, és hasonló színvonalú műsorban szerepelhessen, mint amilyenekben eddig Magyarországon, de – mint mondja – nincs könnyű dolga, mert Németországban még többen pályáznak a műsorvezetői pozíciókra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top