Sztárok

Második feleségét újra elvenné Pintér Tibor

Roppant fontos téma hasít ma az internetes sztrádán. A Wikipédián Pintér Tibor Tenya még nős, pedig két éve elvált. Hogy lehet ez? Magyarázatot!

Idézzük a Bors mai írását:

Olyan titokban vált el második feleségétől, Nyíri Beától Pintér Tibor, hogy még az internet sem tud róla. A Wikipédia még mindig nős férfiként tünteti fel a Nemzeti Lovas Színház igazgatóját, pedig azt mondja, már két éve hivatalosan is elvált.

A lap megjegyzi, hogy Pintér házassága már két éve véget ért, nemrég pedig bevallotta, hogy:

második feleségét újra elvenné.

Pintér elmondta, hogy megviselte a válást, főleg a rá roppantul hasonlító kisfia, Máté miatt aggódott. Hozzátette: valóban nagy titokban intézték a válást. Mára persze minden rendeződött, Bea lett a Nemzeti Lovas Színház gazdasági vezetője. „Olyan jó a viszonyunk, hogy még az is megeshet, még egyszer elveszem feleségül” – közölte Pintér. 

A Jimmy musical sztárja arról is beszélt, hogy a válás előtti időszak nem volt könnyű számára, betegnek nézhetett ki. „Főleg a tévés szerepléseim után jöttek az aggódó telefonok. Az ismerőseim azt hitték, rákos vagyok. A rosszakaróim pedig azt terjesztették, a válás miatt alkoholista lettem, és kábítószerezem. Nekik üzenem, hogy egy pohárral is alig tudok meginni, mert rögtön rosszul leszek tőle.”

Pintér Tibornak első feleségétől, Janza Katától egy lánya született, Janka már 20 éves. Nyíri Beával közös fia Máté, ő 11 éves.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top