Sztárok

Aurelio újra összejött az exével?

Nem telt el sok idő Aurelio és Nádai Anikó szakítása óta, azonban minden jel arra utal, hogy a VV-hős és régi-új szerelme újra összejöttek.

Körülbelül egy hónapja szakított Nádai Anikó és Aurelio, de úgy tűnik, utóbbit nem viselte meg annyira a különválás… Amikor összejött a két egykori valóvilágos, Aurelio exét eléggé bántotta a dolog. Dominika a szakítás hírére a következőképpen reagált: „A GYŐZELEM KULCSA, HA HAGYOD, HOGY AZ ELLENFELEID ELHIGGYÉK, ŐK NYERTEK, MIKÖZBEN NEM” – többen úgy sejtették, hogy ez Nádai Anikónak szólt. Nos, nem telt el sok idő, minden jel arra utal, hogy Aurelio és volt szerelme ismét együtt vannak.

Persze, ez még csak egy videó lenne egy kutyáról, amiből nyilván nem csak egy van, de Dominikának pont ilyen kutyusa van, ráadásul az övét is éppen a napokban láttuk fülvédővel… Ez már annyira nem lehet véletlen. 

Na jó, az is lehet, hogy Aurelio csak sétáltatta a kutyust, de egy olyan vita után, mint ami köztük volt, nem valószínű, hogy barátok maradtak, inkább arra van esély, hogy a VV-győztes bocsánatot kért az elmúlt pár hónap miatt, és újra boldogok együtt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top