Sztárok

A nagy Szex és New York-kvíz! – 20 éves lett a sikersorozat

Miközben sorra jelennek meg azok a hírek, hogy talán lesz harmadik Szex és New York mozifilm – annak ellenére, hogy az egyik főszereplő nem hajlandó visszatérni –, addig elfelejtettünk egy nagyon fontos évfordulóról megemlékezni. Kereken 20 évvel ezelőtt, 1998 júniusában vetítette az HBO a sorozat első részét. Te vagy a legnagyobb Szex és New York-rajongó? Teszteld a tudásodat!

Hat évad, két mozifilm, egy spin-off sorozat – egyelőre ennyi a Szex és New York mérlege, de a rajongóknak ez nem elég. Az idén 20 éves sorozatból ugyanis, nagyon úgy tűnik, hogy újabb mozifilmet forgatnak, és csak remélni merjük, hogy nem szalad meg annyira a retus a plakátokon, mint pár évvel ezelőtt. A Szex és New York, a Maffiózók sorozattal egy időben futott, és lett az HBO egyik legsikeresebb sorozata. Carrie, Samantha, Miranda és Charlotte kalandjait állítólag tényleg az élet írta – hogy ettől lett-e annyira sikeres a történet, azt persze nem tudjuk. Emlékszel még a csajok kalandjaira? Töltsd ki a kvízünket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top