Sztárok

Egy csatornában lehet VV Fanni holtteste

A poligráfos vizsgálat nyomán újabb lehetőség merült fel VV Fanni holttestének hollétével kapcsolatban. Még mindig nagy erőkkel keresik.

VV Fanni tavaly november 20-án tűnt el. Egy kamera rögzítette, amint B. László az autójába teszi az alélt állapotban lévő lányt, akinek testét azóta is hiába keresik. A férfit emberöléssel gyanúsítja a rendőrség. Poligráfos vizsgálatnak is alávetették. „Mindenféle kérdést feltettek a gyanúsítottnak, ami az üggyel összefüggésbe hozható, így nyilván az a kérdés is elhangzott, hogy hol található Fanni holtteste, olyan válaszlehetőségekkel, mint például földben, vízben, levegőben” – kezdte a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József, aki úgy tudja, a hazugságvizsgáló műszer a vízben opciónál jelezett erősebben.

„A múlt hét előtti héten hatalmas keresés volt Dunaújvárosban. Az ország összes búvárja oda volt irányítva, és két napon át a Duna teljes ottani szakaszát átfésülték. Nyilván egy konkrét adat alapján dolgozták ki a lehetséges helyszínt” – folytatta dr. Lichy, aki a víz kapcsán egy másik lehetőséget is megosztott a Borssal: „Nagyon tartunk attól a lehetőségtől, hogy a gyanúsított éjjel fogott egy ácskapcsot, és egy sötét mellékutcában, ahol nincs kamera, felemelte a 40 ezer budapesti aknafedél közül az egyiket, és belecsúsztatta a lányt, majd visszazárta azt. Ha ez így történt, Fanni teste belekerült egy 600 km hosszú, tekergős rendszer áramlásába, és ott kering valahol” – tette hozzá az ügyvéd, aki korábbi teóriáját sem vetette el, miszerint egy elhagyatott kútba is dobhatta gyilkosa a lányt.

VV Fanni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top