Sztárok

Különleges helyszínen forgatott Hosszú Katinkával a CNN

Megszakította amerikai edzőtáborozását Hosszú Katinka, és hazautazott Magyarországra az amerikai CNN tévécsatorna forgatása miatt. Az olimpiai bajnok a védett Molnár János-barlangban úszott a felvétel kedvéért.

Hosszú Katinka és férje kibékülésük után az Egyesült Államokba utaztak edzőtáborba, ahonnan Katinka egyedül utazott haza Magyarországra a CNN tévécsatorna felkérésére, amely riportot forgatott a világ- és Európa-bajnok úszóval.  A sportoló villámlátogatását kihasználta klubja is, az Iron Aquatics tortával köszöntötte a születésnapját ünneplő világsztárt.

Megszakította amerikai edzőtáborozását Hosszú Katinka a forgatás kedvéért 

Merthogy a CNN így kezeli Hosszú Katinkát, akivel a Budapest II. kerületében található Molnár János-barlangban forgattak, ahol Katinka a kamera kedvéért úszott is néhány hosszt.

Hosszú Katinka egy fényképet is közzétett Facebook-oldalán a forgatásról, ami nagyszerűen sikerült az úszónő szerint.

Molnár János-barlang

A Molnár János-barlang fokozottan védett, a Budai-hegységben, a Szemlő-hegy alatt, Budapest II. kerületében található. Magyarország legnagyobb víz alatti üregrendszere. Az öt nagy rózsadombi közül ez az egyetlen, napjainkban is aktív hévizes barlang, a benne fakadó 20-23 Celsius-fokos termálvizet a Szent Lukács gyógyfürdő hasznosítja. A hossza 6000, a mélysége 100, a magassága 30, a függőleges kiterjedése pedig 130 méter. Nevét arról a Molnár János gyógyszerész-kémikusról kapta, aki a helyszín száraz járatait már 1856-ban bejárta, és elemezte a víz kémiai összetételét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top