Sztárok

Gregor Bernadett elhalasztotta a születésnapját

Legalábbis a megünneplését. Ugyanis Gregor Bernadett annyira elfoglalt, hogy még nem jutott rá ideje. Egyébként szerinte nem számít a kor.

A múlt héten, május elsején töltötte be a 46. évét Gregor Bernadett. Nem lehet azt írni, hogy ünnepelte, mert nem volt rá ideje. Az Új Színház színésznője szinte minden idejét egy új darab próbáin tölti, ezért halasztották el a férjével, Szarvas Attilával a jeles nap megünneplését. „Sokat próbáltam, Attilával azt beszéltük meg, hogy a mai próba után elmegyünk egy indiai étterembe, ott tartjuk meg a születésnapomat” – mondta a színésznő.

Bár Gregor Bernadett rengeteget dolgozik, azt mondja, kifejezetten jól bírja a szokásosnál is mozgalmasabb munkát, és lelkileg sem viseli meg, hogy közeledik az 50-hez. „Nagyon érdekes, hogy a 44. születésnapom sokkal rosszabbul érintett.Valamiért annak a dátumnak a közeledtével éreztem azt, hogy megriaszt az éveim száma. Megmagyarázhatatlanan okból akkor megviselt a korom, de ez olyan, mint amikor az ember fél az ismeretlentől. Aztán eljött a szülinapom, aztán a következő is, és rájöttem, semmi sem változott. Talán a színészet olyan szakma, ami konzervál, formában tart” – mondta a Borsnak Gregor Bernadett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top