Sztárok

Szent a béke az Oszter családban

Hosszú háborúskodás után békült ki Oszter Sándor vejével, Popovics Tamással. A békekötés Oszter Alexandra érdeme.

Tavaly nyáron jegyezték el Oszter Alexandrát, de édesapja nem volt feldobva a hírtől: szerinte tőle nem kérték meg lánya kezét. Oszter Alexandra két és fél éve jár Popovics Tamás volt bokszolóval, de az Oszter család és a férfi nem találta meg a közös hangot. Oszter Sándor odáig ment hogy azt mondta, a sportoló nem méltó lányához, és csak érdekből választotta őt.

Oszter Alexandra ezért hosszú időre meg is szakított minden kapcsolatot szüleivel ám kiderült, a család túl van a nagy veszekedésen. A békét ráadásul Alexandra hozta tető alá. A férfiak olyan mélyre ásták a csatabárdot, hogy Popovics nekiállt megírni Oszter Sándor életrajzát.

„Azt gondolom, hogy két intelligens ember, miután elmélyedt magában, felül tud kerekedni önmagán. Nálunk is ez történt. Mindketten lehiggadtunk, szeretteink és a magunk érdekében a legnagyobb tiszteletben és barátságban telnek napjaink. Ennél fogva a jó viszony, némi kitérővel, a kezdetek óta adott” – fogalmazott Popovics a Borsnak.

Oszter Alexandra nagyon büszke rá, hogy szerettei kibékültek, annak pedig külön örül, hogy édesapjáról könyv születik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top