Sztárok

Mindenkit meglepett Beyoncé és Jay-Z

Közös, a szerelmüket ünneplő albumot adott ki a híres zenészházaspár.

Meglepetésalbummal állt elő Beyoncé és Jay-Z. A 36 éves popdíva és férje, a 48 éves rapper egy szombat esti londoni koncerten jelentette be az Everything is Love megszületését, mely kizárólag az érdekeltségükbe tartozó Tidal internetes zeneszolgáltatón érhető el.

Az albumon 9 új dal szerepel, továbbá egy videó, amelyet az Apeshit nevű számhoz forgattak a párizsi Louvre-ban. A klip pár óra alatt milliós nézettséget ért el a YouTube-on.

A pár lángoló szerelmét és boldog házasságát ünnepli a meglepetésalbumon, amely zeneileg Beyoncé lágyabb soulját ötvözi a hiphoppal, amelyről Jay-Z ismert.

Beyoncé és Jay-Z azonban az utóbbi években főleg kapcsolati problémákkal került be a hírekbe, e problémákat mindegyikük saját zenéjében is feldolgozta. Az énekesnő Lemonade című 2016-os albumában félrelépéssel vádolta partnerét, aki erre válaszul 4:44 című albumában kért bocsánatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top