Sztárok

Ha nyár, akkor bodza!

Ha bodza, akkor jöhetnek a Somersby bodza-lime-esték!

Új ízzel édesíti a nyarat a Somersby, melynél az alma, a körte, a fekete szeder és a kék áfonya ízesítések mellett már a bodza-lime is elérhető.

Egyre népszerűbb a bodza, ami a nagyi felejthetetlen szörpje óta számos gasztronómiai újításban jelent meg, hogy édesebbé tegye a mindennapokat. A bodzatea, a bodzaleves és a rántott bodza csak néhány ezek közül, melyek kulináris élményt nyújtanak a bodza kedvelőinek. Nem csoda, hogy egyre több mindenhez használják fel, hiszen édeskés, friss ízvilága mellett csodás illata és az egészségre is jótékony hatással bír. A bodza virágának gyulladáscsökkentő hatása van, továbbá méregtelenítésre is alkalmas. A szépségápolásban számos termék érhető el összetevőjével, valamint virágát bőrtisztításra és bőrproblémák kezelésére is alkalmazzák. A növény népszerűségét az is mutatja, hogy az év eseményén, Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén is bodzás ízben készült az esküvői torta.


Legyen az egy szörp az ebédhez, egy sütemény a jókedvhez vagy egy frissítő ital az éjszakához, biztos lehet benne, hogy a bodza íze emlékezetessé teszi a pillanatot. A ciderek kedvelőinek pedig külön jó hírként szolgál, hogy a Somersby legújabb íze ugyancsak a bodza, amely a lime gyümölcsös frissességével kirobbanó párosítást hozott létre. A terméket a megszokott, letisztult látványelemekkel, kecses üvegében már országszerte megtalálja a boltok polcain Somersby Bodza-Lime néven.

Édesítse a nyári összejöveteleket és nyaralásokat! Hozza össze a barátokat egy kellemes nyári estére, ahol a kerti parti, grillezés és a jókedvű beszélgetés elengedhetetlen kelléke egy jól behűtött cider. Tegye felejthetetlenné a legszebb emlékeket egy koccintással, és csaljon mosolyt az arcokra a bodza-lime izgalmas ízkombinációjával! A legjobb élmény eléréséhez fogyasztható jégre töltve vagy koktélként elkészítve.


Kortyoljon bele a nyárba, kortyoljon bele a Somersby Bodza-Lime-ba!

#SomersbyBodza

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top