Sztárok

Luxusautót vett az adósságban úszó MC Hawer

Durván halmozza adósságát a mulatós sztár, akinek két hónapja még el akarták árverezni a lakását.

MC Hawer bár adósságban úszik, de legalább jól érzi magát… „Teljesen nullán vagyok, sőt térdig már mínuszban, de régen éreztem magam ilyen jól” – mondta a Blikknek Hawer, aki egy grafitszürke BMW 5-ös gazdája lett. „Ahogy kezdtem összeszedni magam a szenvedélybeteg korszakom után, vágyakozni kezdtem egy BMW után, és végrehajtás ide vagy oda, erre az ajánlatra nem tudtam nemet mondani. Úgy vehettem át a grafitszürke ötösét egy barátomtól, hogy beszámította a 407-es Peugeot-mat. Lógok neki egymillióval, egy év alatt kell törlesztenem” – mesélte a mulatós zenész, nem is tagadva, hogy így már közel 400 ezer forintra nőtt a havi törlesztése. Ebből 200 ezret három végrehajtónak kell fizetnie még három éven keresztül.

„Szorít a nadrágszíj, de a nyáron nem lehet probléma, mert rengeteg fellépésünk lesz. A téli időszaktól valóban tartok, de valahogy megoldom majd” – mondta MC Hawer, aki azt is elmesélte, miért olyan fontos neki az a kocsi. „Sajnálnám, ha bárki azt gondolná, hogy a menőzés miatt vettem egy 14 éves autót. Számomra a BMW egy jelkép. Ugyanúgy vágytam rá, mint arra, hogy kilábaljak a szenvedélybetegségből, büszkén ülök a volánja mögé.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top