Sztárok

Gesztesi Károly elmondta, mit gondol Claudia üzenetéről

Liptai Claudia nem szokott a volt férjéről, Gesztesi Károlyról beszélni, nem is igen emlegeti, de ezúttal nyilvánosan üzent neki. Ezt a színész sem hagyta szó nélkül.

Liptai Claudia Pataki Ádám mellett olyan boldogságot ismert meg, amiről nem is álmodott. Amióta mellette van, a múltját is sokkal jobban elfogadta, még ha nem is szokta emlegetni. A hétvége azonban kivétel volt, mivel Claudia, aki nemigen beszél a volt férjéről, Gesztesi Károlyról, most mégis nyilvános üzenetet küldött neki. 

„Itt az én másik gyöngyszemem. Aki édesapjának szintén örökké hálás leszek. Boldog Apák napját!” – írta a műsorvezető a posztba, és mellé szépen összerakott montázst készített Gesztesi Pankáról.

Itt az én másik gyöngyszemem. Aki édesapjának szintén örökké hálás leszek. Boldog Apák napját! #iloveyoutothemoonandback

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Claudia előtte köszönetet mondott Ádámnak is a kis Pataki Marcellért, amit a rajongók örömmel fogadtak, és azért külön megdicsérték a műsorvezetőt, hogy Gesztesiről sem feledkezett meg. 

„Álomszép… és jó olvasni, hogy bár bizonyára voltak nehéz időszakok, hálával beszélsz róla. Példaértékű. Sokszor az emberek elfelejtik a jót válás után, és csak mocskolódnak.”

A Bors megkérdezte Gesztesi Károlyt is, mit gondol az apák napi üzenetről. Mint a lap írja, igyekezett leplezni, de hallatszott a hangján a meghatottság, és exneje nem várt kedvességére így reagált:

„Köszönöm szépen, jólesik! Mindig is jól tudtuk, hogy Claudia fantasztikus ember!”

Liptai Claudia és Gesztesi Károly (fotó: NLCafé Archív)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top