Sztárok

Nem titok, mitől fogyott Gyebnár Csekka

Nem volt mese, nem halogathatta a fogyókúrát Gyebnár Csekka, aki többek között arról beszélt, hogy jutott el arra a pontra, hogy változtatni akar az életén.

A muszáj nagy úr – kezdte a magyarázatot Gyebnár Csekka, amikor visszautasította az RTL Klub Reggeli műsorában a felkínált kávét. 

„Nem igazán figyeltem hosszú évekig arra, mit eszem, mit iszom, mert egészen más dolgok kötöttek le, és ennek most megvan a böjtje. Rengeteget kávéztam például, de nagyon sokat, és most a kávéról is le vagyok tiltva.”

Gyebnár Csekka egyszerűen azt érezte, hogy telítődött a szervezete, mindig puffadt, ezért végül kiiktatta étkezéséből a tejet, a tejcukrot és a tejtermékeket. 

Gyebnár Csekka

„Eleinte én is azt éreztem, hogy semmi nem marad már nekem, pedig én úgy szeretek enni. Vidékről jövök, töltött káposztákon és disznóvágásokon nőttem fel. De tud az ember váltani, és nagyon sok alapanyagot ki tudok váltani.”

A színésznő lefogyott, szebb lett a bőre, és viszonylag hamar kezdte érezni a változást is, nem volt olyan nehéz az új életmód, mint először gondolta. Nem tudott lemondani semmiről, amiről kellett volna, mint például a szénhidrátról, de sokkal kevesebbet eszik, és főleg gluténmentes kenyeret fogyaszt. A tej helyett rizstejet, kókusztejet használ, és a kenyereket magának süti. Saját zöldségeket termesztenek, ami nagyban megkönnyíti a helyzetét, mégsem elégedett még magával a Barátok közt sztárja. 

„Bevallom, én az elmúlt tíz évben nem voltam strandon bikiniben.”

A részleteket Gyebnár Csekka életmódváltásáról a videóban bővebben is kifejti:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top