Sztárok

Kijárna Gábor Zsazsának a végtisztesség, de férje nem adja meg neki

Ahelyett, hogy Budapestre szállítaná a díva hamvait, Gábor Zsazsa özvegye pezsgőzve éli világát.

2016. december 19-én mi is beszámoltunk róla, hogy meghalt Gábor Zsazsa. A magyar származású hollywoodi díva élete utolsó 30 évét Frédéric von Anhalt szerencselovaggal élte le. Zsazsa halála után nem sokkal az özvegy férfi közölte, hogy Zsazsát Budapesten temetik el, teljesítve ezzel végakaratát – csakhogy a hamvak azóta sem érkeztek meg a fővárosba.

Friedrich von Anhalt, Gábor Zsazsa özvegye egy őt és feleségét ábrázoló kép előtt a Gábor Zsazsa hagyatékából rendezett árverés tételeinek kiállításán a színésznő egykori otthonában, a kaliforniai Bel Airben 2018. április 12-én. Fotó: MTI/EPA/Mike Nelson

A hétfői Bors arról ír, hogy erre vajmi kevés az esély, és hogy másfél éve tart már Gábor Zsazsa földi maradványainak kálváriája. A lap megjegyzi, hogy Anhalt anno azt mondta, hogy a színésznő vagyonából semmi sem maradt. Ennek ellenére Anhalt nemrég árverést rendezett Zsazsa hagyatékából, és azóta luxuséletet él, a lap szerint helikopterrel jár síelni, és drága pezsgőt iszik. Azt írják, hogy:

Nem kétséges, hogy Zsazsa lányának, Francesca Hiltonnak az örökösei és Zsazsa magyarországi leszármazottai sem örülnek, amit Anhalt művel, de a jelek szerint nem tudnak tenni ellene semmit. Csak reménykednek, hogy a hercegi címet vásárló szerencselovagnak egyszer megszólal a lelkiismerete, és arra is veszi a fáradságot, hogy megadja a végtisztességet a volt feleségének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top