Sztárok

Hollywoodi sztárral szelfizett Csősz Bogi

Nemes ügyért vette elő a szelfikamerát Luxusfeleség Bogi, aki egy világsztárt támogat egy természetvédelmi projektben.

Minden luxusfeleség életében eljön a pillanat, mikor valamit visszaadhat a világnak, ami fölé magasra nőtt. Csősz Boglárka számára három napja érkezett el ez a pillanat: Kazahsztán elnökének meghívására férjével a hegyvidéki ország egyik síparadicsomába érkeztek, ahol sok más nagyon gazdag emberrel a hópárduc megmentéséért „konferenciáztak”.

Ilyenkor persze nem kinyúlt pulcsis akadémikusok előadásait hallgatják a nagyon gazdag emberek, hanem elképesztő luxusban megvacsoráztatják őket, és hoznak néhány nagyon híres embert, akikkel lehet fotózkodni. Cserébe a nagyon gazdag emberek nagyon kövér csekkeket írnak, például a hópárducoknak.

Szóval itt sikerült Luxus Boginak elkapnia Adrian Brodyt egy szelfire, és elmondása szerint sokkal többre. „Órákon keresztül beszélgettünk, sokat mesélt az édesanyjáról” – árulta el Bogi, sőt a színész állítólag nyaralni is elmegy Csősz Bogival és férjével a Galápagos-szigetekre. Tényleg jó kövér lehetett az a csekk.

Ha ez nem lenne elég, a Luxusfeleségek sztárja azt is megállapította, hogy Brody „kicsit elfordult a filmes világtól, és inkább már festőművészként tekint magára”. További izgalmas részletek Csősz Bogi és a hópárducok kalandjairól a Borsban találhatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top