Sztárok

A nyomozó állítja: jól halad VV Fanni ügye

VV Fanni édesanyját nyugtatják a nyomozók, miközben valaki névtelen üzenetekben zaklatja a gyászoló asszonyt.

Nem talál békét VV Fanni édesanyja, Katalin asszony. Hagyján, hogy továbbra sincs meg lánya holtteste, valaki névtelen üzenetekben kezdte zaklatni a feldúlt asszonyt, írja a Blikk.

Katalin fájdalmában jósoknál és médiumoknál is járt, hogy választ kapjon arra, mi történt valójában Fannival, de ebben sem lelt megnyugvást. Ráadásul a zaklatója is előállt egy nagyon morbid jóslattal. „Egy férfi még decemberben írt először, hogy már csak a lányom csontjait fogják megtalálni. Sokáig hallgatott, aztán az elmúlt héten kétszer is írt, mind a kétszer ezt. Nem tudom pontosan, ki lehet ő, honnan veszi ezeket a dolgokat” – mondta megtörten Katalin.

VV Fanni a ValóVilágban

Az asszony alig bírja feldolgozni lánya elvesztését, a mai napig beszél hozzá, és a szobájába is bemegy. Még mindig él benne a remény, hogy választ kaphat kérdéseire. „A nyomozó mindig megnyugtat, hogy minden a legnagyobb rendben, jól halad az ügy (…) A férfinak, aki előzetesben ül, neki nem tudok mondani semmit. Csak kérem, hogy mondja el, ha tud valamit. Olvastam, hogy siralmasan érzi magát a rácsok mögött. Hát mi is így élünk, nyolc hónapja már” – tette hozzá az édesanya.

Az egyetlen gyanúsított előzetes letartóztatását nemrég újabb három hónappal meghosszabbították.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top