Sztárok

Csodaszép Judy hatéves kislánya, Maja

Tudatosan óvja Judy a kislányát, és nem mutogatja nyakra-főre különböző magazinokban vagy a tévében. Most viszont megosztotta velünk a legutóbb készült családi képeket.

Az idén 20 éves Groovehouse keresett zenekarnak számít, aminek Judy nagyon örül. A felkérésekből nincs hiány, de ennek azért van egy hátulütője is: az énekesnőnek nem marad annyi ideje a családjára, amennyit szeretne. Márpedig a lányánál nincs számára fontosabb. Maja idén decemberben lesz hétéves, szeptemberben kezdi az iskolát, ezért Judyék csak nyáron tudják összehozni a családi vakációt. Ha rövid időre is, de Lignanóba mindenképpen el akartak menni. 

Judy és a családja gyakori vendégnek számít az olasz tengerparti városban, és a terveik szerint idén augusztusban még egyszer visszatérnek oda.  

Judy és Maja is jól szórakozott Olaszországban: 

Megnézem
Összes kép (3)

Az énekesnőnek is jól jön majd a nyár végi kiruccanás, mert ősszel sok teendője lesz zenekarával is. A legfontosabb esemény november 9-én lesz, ahol a Groovehouse jubileumi koncerten ad Budapesten, az Akváriumban.

„Nagyon izgatott vagyok a novemberi esemény miatt, mert még ekkora horderejű önálló koncertet soha nem csináltunk” – mesélte Judy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top